HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM

Geçenlerde yazmış olduğum “THY de bunları yaparsa !!” yazısın yazdığım ve vakit ayırdığım için öncelikle kendimden, sonra da okuyan ve buna vakit ayıran herkesten özür dilerim. Durumun gerçekte bu kadar vahim olduğunu maalesef fark edememiştim.

204

Ancak BU YAZILANLARI okuduktan sonra durumun vahametini, THY uçaklarının halen uçmaya devam edebilmesinin bile bir başarı olduğunu, anladım ve takdir ettim.

One Reply to “HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM”

  1. Değerli Dostum,

    Ben mümkün olabildiğince THY uçaklarına binmemeye çalışıyorum, özellikle Anadolujet’e. Nedenine gelince; bundan birkaç yıl önce teknik servis kısmına aldıkları ticani kılıklı dinci militanların resimleri yayınlanmıştı yazılı basında. Siz şimdi bunların okuyup üfledikleri uçaklara binip canınızı bunlara emanet ediyorsunuz. Kaç uçak havada tehlike atlattı, kaç uçak son anda düşmekten kurtuldu bir bilseniz. Üstelik bunlar sadece gazetelerin 10. sayfasında küçük bir haber olarak yer alanlar. Bir de basına sızmayanlar var… Basın üzerinde bu anlamda da büyük bir baskı var. Sizin yazılarınız gerçi siyasi değil ancak, THY’nin içinde bulunduğu vahim durumun temel nedeni bence işte bu dincileşme…

Leave a Reply