TRENDYOL – ÖZENSİZ, BOŞVERMİŞ

Geçenlere TRENDYOL ve TRENDYOL Kargo ile yaşadığım bir rezilliği yazmıştım, içime sinmedi bir deneme daha yapmam gerektiğini düşündüm ve iki sipariş daha verdim. Biri sorunsux gitti, ikincisi ise yine tam bir rezalet yine.
Bugün ayın 20’si, ayın 11’inde kargoya verildiği, tahmini teslim süresinin ise 12-15 Ağustos arası olacağı belirtiliyor, hala ortada bir şey yok.

Araştırınca da bu komik tablo ortaya çıkıyor. Uluslararası ve ulusal hiçbir e ticaret sitesinde böyle rezil olaylar yaşamadım.

Sorunca da pandemi sakızı, 6 aydır aynı hikayeler.

Özensizlik, boşvermişlik şirketlerin en büyük düşmanıdır, bu konuda çok yazmışımdır. İşine özenmeyen, boşveren şirketlerin ömrü kısa olur.

İlk olayda teslim tarihini benim değiştirdiğimi söyleyen bir yalan mesaj kullanmışlardı.

Bu olayda da saldım çayıra mevlam kayıra ile gidiyoruz.

Buna karşılık işine, müşterisine saygı duyup özen gösteren firmalara hayranım, ve bundan da bir örnek vemek istedim bugün.

Pandemi nedeni ile uzun zamandır dışarıda yemiyoruz, kokoreç özledim ve çok severim. Tesadüfen “Saray tandır kokoreç” in facebook sayfasına rastladım, web sitesi yok, siparişi whatsapp’dan alıyor fakat harika yorumlar var, denemek gerek özledim.

Fakat adam işini çalışmış, eve teslim göndermiyor, kargo şirketinin sana yakın şubesine yolluyor ve sen oraya gidip teslim alıyor. Çünkü adam kargonun ne yapacağından emin değil, en ufak gecikme ürünün bozulmasına sebep olacak. Strafor kutuda içerisinde buz pili ile 24 saat içerisinde şubene geliyor. Eve getirdiğimde ürün hala buz gibi idi.

Ve paketin üzerinde benim çok önemsediğim özen ve boşvermişlik ile ilgili bir not var:

Ayrıca içerisinde nasıl pişirileceğini gösteren bir not:

Ürün de harika.

Galiba TRENDYOL’un Saray Tandır Kokoreç’ten alması gereken çok ders var.

 

Leave a Reply