İş Planı Atölyesi

Tufan Karaca ile birlikte gerçekleştireceğimiz “İş Planı Atölyesi” eğitimimize sizleri de aramızda görmek isteriz. Eğitim sonunda tüm katılımcılara ücretsiz “Katılım Belgesi” verilecektir.

İŞ PLANI nedir ?
İş Planı, bir şirketin geçmişini, gelecek için vizyonunu ve bu vizyondaki hedeflere varmak için uygulayacağı planları anlatan önemli stratejik planlama dokümanı (aracı) ve şirket yol haritasıdır. ABD’de yapılan bir araştırma sonucuna göre, ilk faaliyet yılı içerisinde kapanan şirketlerin %75’inin bir iş planı yok.

Kimler Katılmalı?
Girişimciler, üniversite öğrencileri, kendi işini kurmak isteyenler, kişisel gelişim ile ilgilenenler, hibe almak isteyenler, işini büyütmek isteyenler, çalışanlar, yöneticiler, ve iş sahipleri bu eğitimimize KATILMALI!

Birbirinden deneyimli alanında uzman eğitmenlerimizin sunumlarıyla gerçekleşen etkinliklerimize katılıp kendinizi geliştirerek kariyer hayatınızda daha donanımlı bir birey olmak istiyorsanız, profilimizde bulunan linke tıklayıp formu doldurmanız yeterlidir.

www.askidaegitim.com
#askidaegitimvar

#kariyereğitimi #kariyerineyönver #iletişim #profesyoneldunyadailetisim #profesyonelhayat #etkiliiletişim #kariyereğitimi #askidaegitimvar #kariyerineyönver
#kisiselgelisim #AskıdaEğitim

Leave a Reply