“Career Management in a Disrupted World” – “Değişen Dünyada Kariyer Yönetimi” – Bir Yolculuk Hikayesi

Bugün, Steve Moroz ile yazdığımız ve bugün raflarda yerini alan “Career Management in a Disrupted World” – “Değişen Dünyada Kariyer Yönetimi” kitabından biraz bahsetmek istiyorum. Bu kitap, Steve ile yaptığımız, epeyce ter döktüğümüz, bazen de güldüğümüz bir yolculuğun ürünü. İlk baskı İngilizce çünkü, benim İngilizcemin Steve in Türkçesinden biraz daha iyi olması gibi hoş bir gerçek var ortada.

Kitapta, iş dünyasının hızla değişen akışında nasıl bir yol izlememiz gerektiğini, hangi becerilere ihtiyaç duyduğumuzu ve kariyerimizi nasıl şekillendireceğimizi anlatıyoruz.

Kariyer yapmanın sadece iş bulmak ya da terfi etmek olmadığını, aynı zamanda kendimizi tanımamız ve geliştirmemiz gerektiğini vurguluyoruz. Kitap, iş dünyasında deneyimli olanlara da daha yolun başındaki gençlere de hitap ediyor. Özellikle kişisel becerilerin, sürekli öğrenmenin ve bağlantılar kurmanın önemi üzerinde duruyoruz.

Bu kitabın, iş ve kariyer dünyasında bir rehber gibi olmasını arzu ettik. Steve ve ben, bu değişen dünyada nasıl ayakta kalabileceğimizi, nasıl başarılı olabileceğimizi göstermek için çabaladık.

Değişen iş dünyasına ayak uydurmak zorundayız ve “Career Management in a Disrupted World” kitabı, bu süreçte size yardımcı olacağını umuyoruz.

Daha fazlasını öğrenmek isterseniz, bana ulaşabilirsiniz. Herkese kariyer yolculuğunda başarılar diliyorum!

Bu arada, teşekkürler Steve, çok keyifliydi, hazırmısın yenisine?

 

#KariyerYönetimi #DeğişenDünya #ProfesyonelGelişim #VUCADünyası #KariyerPlanlama #İşDünyasındaBaşarı #SürekliÖğrenme #KişiselBeceriler #NetworkKurmak #KariyerRehberi

One Reply to ““Career Management in a Disrupted World” – “Değişen Dünyada Kariyer Yönetimi” – Bir Yolculuk Hikayesi”

Leave a Reply